KÖPVILLKOR

1. Allmänt
Följande villkor gäller alla beställningar som görs på Mentorvision.se. Genom att använda Mentorvision.se och/eller göra en beställning, godkänner du villkoren som anges i detta dokument.

2. Beställning och upprättande av avtal
Beställningar görs via Mentorvision.se. Vid lagd order kommer du att mottaga en orderbekräftelse. Om vi av någon anledning inte kan skicka din beställning, kommer vi att informera dig om detta snarast möjligt.

3. Priser och betalning
Alla beställningar faktureras med 30 dagars betalningstid. Fraktkostnader läggs till på fakturan. Beställningar till länder utanför EU kan vara föremål för moms, importtullar och/eller andra skatter som tas ut när ditt paket ankommer ditt land.

4. Förbehåll
Vi garanterar inte att alla produkter som finns tillgängliga i vår onlinebutik vid beställningstillfället finns i lager. Vid felaktigt lagersaldo som påverkar din beställning kontaktar vi dig snarast per telefon eller via e-post. Mentor Vision kan inte garantera att all information är aktuell utan vi kan när som helst ändra innehållet på webbplatsen.
Mentor Vision strävar mot att alltid visa så korrekt information som möjligt, så som; texter, bilder och priser.

5. Garantier
Samtliga varor i vårt sortiment omfattas av minst ett (1) års garanti om inget annat anges. I fall en tillverkare/leverantör tillhandahåller längre garantitid än ett år omfattas givetvis varan av denna garantitid.

6. Retur
Upp till 14 dagar efter leverans av din beställning kan du göra en retur av oanvänd produkt, som då måste returneras i ursprungligt skick. Returnerad produkt måste vara intakt i originalförpackningen (inklusive dokumentation, manualer, garantiinformation, registrering, etc.)
Kunden är ansvarig för returen fram tills dess att den är levererad till Mentor Vision. Försvunna produkter i returtransport kompenseras ej. Fraktkostnader på returvaror är på kundens bekostnad.

7. Leveranser
Standard leverans 1-4 vardagar. Om en vara har avvikande leveranstid kontaktas du via email eller telefon och har då rätt att avbryta din beställning.

10. Peronuppgiftspolicy
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen skall rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

11. Force majeure
I händelse av Force Majeur kan avtalet mellan dig och Mentor Vision helt eller delvis upphöra. En Force Majeur är i händelse av krig, revolution, upplopp, statliga åtgärder, strejk, lockout, längre elavbrott av telefon- eller internettjänst, naturkatastrofer eller liknande händelser. Mentor Vision kommer under sådana omständigheter göra allt vi kan för att lösa saken för våra kunder så snart som möjligt.

12. Bolagsinformation
Mentor Vision AB
Orgnr: 556681-0387
EA Rosengrens Gata 31, 421 31 Västra Frölunda
Telefon: 031-388 47 00
Web: www.mentorvision.se